Evangelisatiewerk door Bethel

Doormiddel van verschillende acties willen we met een team en de hele gemeente het evangelie uitdragen aan de mensen in Hattem en de omgeving.
Een voorbeeld hiervan is de jaarlijkse Kerstactie waarin we deur aan deur in een wijk van Hattem de mensen uitnodigen voor de Kerstdiensten en hen een presentje overhandigen. 

Meer informatie

Evangelisatiewerk op de Filippijnen

De leden van de gemeente op de Filippijnen zijn over het algemeen nauwelijks in staat om in de kosten van hun eigen levensonderhoud te voozien. Daardoor zijn maar zeer beperkte middelen beschikbaar om de kinderen naar school te laten gaan en in de kosten te voorzien van noodzakelijk onderhoud en aanpassingen van de kerkgebouwtjes en om het materiaal te bekostigen voor activiteiten van de Children Ministry in de gemeente. De Children Ministry is te omschrijven als een combinatie van zondagsschool en op de andere dagen van de week zal er een kleuterschool in hetzelfde zondagsschoolgebouw.
We willen de gemeente op de Filippijnen waar mogelijk financieel ondersteunen als gemeente Bethel. Dit gebeurt door ondermeer via een jaarlijkse prikkaartactie door de kinderen van de zondagsschool van Bethel en met de hulp van de sponsoren van het SKS-project. (SKS betekent: sponsor een Kind naar school). De sponsoren betalen het lesgeld voor de kinderen om naar de kleuterschool te gaan.

Voor€ €8.50 kan één kind een maand naar school. Het doel is om de kinderen te helpen naar school te gaan, daar het Evangelie door te geven en zo ook de ouders te bereiken.U kunt ook een handje helpen door een bijdrage over te maken.

Meer informatie

Evangelisatiewerk in Israël

Met ingang van 2012 steunt Bethel de Messiaanse Broederschap Stichting "Keren Ahvah Meshihit" (K.A.M.)

Keren Ahvah Meshihit is een bediening gevestigd in Jeruzalem, met een engagement om uit te reiken naar hun joodse Israëlische broeders en zusters met het Evangelie van Yeshua de Messias, onze Heer Jezus Christus, door middel van Bijbelstudies en publicaties. Sinds eind 1959 heeft KAM zijn bedrijf weekend seminars en conferenties, voor het doel van het bestuderen van het Woord van God. De Heer heeft gemaakt van de conferenties om te komen tot de redding van de zielen, spirituele groei, blijvende contacten en vriendschappen overbruggen confessionele verschillen. Zij produceren en distribueren ook boeken (meer dan 250 titels tot nu toe) voor evangelisatie en discipelschap in zowel het Hebreeuws en Russisch alsmede Engels literatuur van de Messiaanse Jezus uit de 19e en 20e eeuw met een zeer sterke nadruk op de rabbijnse geschriften. Belangrijker zijn ze vastbesloten om getuigen aan collega-joden door hun dagelijkse wandel met de Heer.

Tevens organiseert de stichting al 52 jaar Bijbelkampen en jeugdconferenties waar de Here Jezus onderwezen en groot gemaakt wordt.

Naast uw gebed kunt u met ons dit werk financieel ondersteunen.                                        meer informatie


Weblinks van K.A.M.:

http://kerenahvah.org