Rotsvast?!’ gaat over het leven van Petrus, waarin hij langzaam maar zeker ontdekt wie Jezus is en wie hij daardoor zelf mag zijn.

We beginnen bij zijn roeping tijdens de wonderbare visvangst, langs een aantal geloofsavonturen naar de verloochening en zijn herstel als vriend van Jezus!

Een leuke en mooie voorstelling met meerdere buikspreekacts en nieuwe goocheltrucs. Lekker interactief - veel kinderen mogen meehelpen op het podium. Leuk voor jong en oud, met een hele goede Bijbelse boodschap!

Matthijs Vlaardingerbroek is een christelijke verhalenverteller, buikspreker en goochelaar. Matthijs verzorgt al twintig jaar voorstellingen in Nederland. Sinds 2009 is dit zijn fulltime werk geworden met zo’n tweehonderd voorstellingen per jaar.

De kindermiddag op 9 februari 2019 begint om half drie en is om ongeveer 4 uur afgelopen. Reserveer deze middag alvast in de agenda van uw kinderen. Alle kinderen van 4 t/m 12 jaar zijn van harte welkom! Neem gerust een vriendje of vriendinnetje, neefje of nichtje mee.

Ouders en verzorgers zijn bij voldoende plaats ook welkom.

Informatie vragen.

Algemene gegevens

Vraag/opmerking