Deze zomervakantie organiseert de Vrije Baptistengemeente Bethel te Hattem een speciaal zomerprogramma tijdens de zondagse diensten van 14 juli tot 25 augustus. Dit zomerprogramma Spoorzoekers heeft dit jaar als thema “En God schiep op de zesde dag …”. Aan de hand van 8 Bijbelse dierenverhalen vertellen we hoe bijzonder God de dieren heeft gemaakt. God is zo machtig dat hij zelfs dieren gebruikt om mensen te helpen of ze iets duidelijk te maken.

Wat denk je van kikkers in je bed, een pratende ezel, raven die voedsel brengen of van een sterke leeuw, die niets doet? Allemaal heel bijzonder en uit elk waar gebeurd verhaal kunnen wij leren dat God machtig is, voor ons zorgt en dat wij Hem mogen dienen.
Elke zondagochtend van 14 juli t/m 25 augustus is er in de dienst een kindermoment, waarin elke keer een dierenkenner dierenweetjes doorgeeft en een ander dierenverhaal uit de Bijbel verteld wordt. Tijdens de preek mogen kinderen van 4 t/m 10 jaar naar hun eigen groep met een gevarieerd programma waardoor ze nog meer over dieren te weten kunnen komen.
Alle kinderen ontvangen bij binnenkomst een doeboek. Dit doeboek zit vol met kleurplaten, puzzels en andere spelletjes waarmee ze zich tijdens de dienst eventueel kunnen vermaken.

Er valt deze zomer dus van alles in de kerk te beleven. Het is zeker de moeite waard om de diensten te bezoeken. Het adres is VBG Bethel, Hessenweg 84, Hattem. De diensten beginnen om 10.00 uur. Vanaf 9.45 uur is er samenzang. Van harte welkom!

Informatie vragen.

Algemene gegevens

Vraag/opmerking