App

Online gemeente zijn kan nu ook met onze eigen App. De gemeente in je broekzak. Hoe fijn is dat! Onze Bethel App is een moderne kerkapp, zoals de bekende social media apps, maar dan besloten voor leden en vrienden van Bethel.

Met onze App hopen wij de betrokkenheid onder elkaar te vergroten. De Bethel App is geen vervanging, maar een verrijking van het gemeenteleven! In de App is er ruimte om elkaar te bemoedigen en ervaringen te delen via groepen. Naast jouw kring zijn er nog veel meer groepen beschikbaar waaraan je kunt deelnemen.

Veiligheid
Alle data in de App wordt in Nederland opgeslagen. Uiteraard voldoet het platform aan de richtlijnen van de AVG en is de veiligheid getest door onafhankelijke experts. Niet iedereen mag zomaar onze kerk-agenda’s en ledenlijst bekijken. Daarom hebben alleen door de broederraad goedgekeurde gebruikers dit recht.

Agenda en gemeentegids
Ook praktische informatie vind je terug in de agendafunctie van onze App. Denk aan de activiteiten van de gemeente, maar ook voor de groepen waarbij je je hebt aangemeld. Iedereen die gebruik maakt van de Bethel App kun je opzoeken in de online gemeentegids. Dat is handig!

Ook in je browser!
Werk je graag met je vertrouwde toetsenbord en muis, of heb je geen smartphone? Ga naar Mijn Bethel Hattem om ook dan de App te kunnen gebruiken.

Collecte
Bijdragen aan de collectes kun je veilig doen binnen de App.
In de App waardeer je eerst je saldo veilig en gemakkelijk op.
Daarna kun je steeds een deel van dat saldo toewijzen aan de actuele collecte van dat moment.
Bethel heeft de ANBI-status, dus het grote voordeel is dat je de opwaarderingen als gift bij de inkomstenbelasting kunt opvoeren, dit in tegenstelling tot je contante giften in de collectezak.

Wij hopen dat de App een waardevol instrument zal zijn om met elkaar te communiceren en met elkaar mee te leven. 

Let op!
De App werkt alleen optimaal als iedere gebruiker zich individueel aanmeldt, dus elke persoon met een eigen E-mail adres.
Als je hulp nodig hebt kun je een mailtje sturen naar info@bethel-hattem.nl of je vult het contactformulier in.

Wil je meer achtergrondinformatie over de App, kijk dan op de website van Donkey Mobile.
Wil je via instructievideo’s meer leren over wat er allemaal kan met de App, bekijk dan hun YouTube kanaal.