Maaltijd Project Hattem

Vanuit een bewogen hart en onze christelijke achtergrond is ons primaire doel om iedere donderdagavond een maaltijd te verstrekken aan hen die dat nodig hebben. Deze avonden zullen plaats vinden in een sfeer van onderling respect, waarbij uiteraard ook ruimte is voor gezelligheid, een goed gesprek en het leggen van nieuwe contacten. We willen hierin de liefde van Jezus voor alle mensen heel praktisch zichtbaar maken in een goede atmosfeer.

Bij allerlei kerkelijke gemeenten en ook bij verscheidene instanties hebben wij een folder en brief verspreid om op die manier bekendheid te geven aan het project. Het project wordt gesteund door alle kerkelijke gemeenten in Hattem. We willen samen iets doen voor onze medemensen, ongeacht welke achtergrond iemand heeft.

Ons uitgangspunt is om onvoorwaardelijk te geven aan mensen die het minder hebben dan wijzelf.
Het gaat om ‘geven zonder iets terug te verwachten, zoals Jezus dat deed’.
Kortom: ‘Iedereen is welkom, we willen de drempel graag laag hebben’.

Mocht u mensen kennen in uw omgeving die in financiële nood verkeren, of wat voor omstandigheden dan ook, dat kan zijn eenzaamheid of op zoek naar gezelligheid, dan willen wij dit project van harte bij u aanbevelen.

Iedere donderdagavond van 17.15 tot 19.00 uur zorgen onze vrijwilligers ervoor dat er een goed verzorgde maaltijd wordt verstrekt.

We zien ernaar uit u en/of hen te ontmoeten, u bent van harte welkom.

Het adres: Bethel, Hessenweg 84 in Hattem.

Naar MPH