Jeugd

Cornerstone:
Wij zijn Cornerstone, de tienergroep van de Vrije Baptisten Gemeente Bethel in Hattem! Onze groep bestaat uit jongeren van 12 t/m 18 jaar die elke zaterdagavond om 19.30 uur bij elkaar komen. Op deze avonden ontmoeten we elkaar en onze Heere God door samen te zingen, de Bijbel te openen en te bidden. Met als doel om God te leren kennen, te groeien in ons geloof en onze Heer Jezus bekend te maken. Na de Bijbelstudie is er tijd voor ontspanning, sport of spel en gezelligheid; om elkaar beter te leren kennen en plezier te hebben met elkaar. Maar we doen nog meer!

Iedere laatste zondag van de maand hebben we een toffe jeugddienst met onze eigen jeugdband.
We gaan samen naar conferenties en bijeenkomsten.
Eén keer per jaar gaan we skiën in Sauerland.
We sluiten het seizoen af met een gezellige barbecue.
Last but not least: elk jaar hebben we in oktober ons eigen jeugdweekend.
Als je zin hebt om ook te komen dan ben je van harte welkom! Als je niemand van de jeugd kent mag je het contactformulier van deze website invullen en dan zal één van de jeugdleiders contact met je opnemen. We hopen je te zien bij Cornerstone!

Volg de jeugd van Bethel ook op Instagram.

18+ groep:
Wij zijn de Jovo’s (jongvolwassenen), de 18+ groep in Bethel. We komen elke twee weken op zondagavond bij elkaar. Op deze avonden praten we over het leven en proberen we samen te zoeken naar wie God in ons leven is.
Deze wereld is vol uitdagingen. Samen gaan wij op zoek naar waarheid en richting. We hebben het hierbij over onze twijfels, dromen en ervaringen. We zijn hier niet bang om vragen te stellen en zoeken samen naar antwoorden. We willen elkaar aanmoedigen en inspireren in geloof.
Of je nu al een sterke band met God hebt of nieuwsgierig bent naar wat geloof voor jou kan betekenen, je bent van harte welkom om aan te haken. We kijken ernaar uit je te ontmoeten.